Aantal personen: 6
20 minuten.
5 eetlepels Faja Lobi Bami (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
2 theelepels Exotimex Knoflook
10 eetlepels olie
zout
1 stengel prei
klontje boter
handjevol taugé
1 stuk wortel (winter-)
250 gram kipfilet
1/2 ui
500 gram Chinese eiermie
Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten; kip (in blokjes
gesneden) hieraan toevoegen en gaar bakken. Vervolgens Bami (roerbakmix),
prei, wortel, boter toevoegen en enkele minuten roerbakken. Chinese
eiermie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en vervolgens
hieraan to0evoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 10 minuten
op laag vuur opbakken; de laatste minuut taugé toevoegen. Zout naar
smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Faja Lobi Pinda-Saté saus.
Variatietip: Serveer eens met Drumsticks Paramaribo, Kippenbouten, Losie Foroe.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |